Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve muvafık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde aksettirmek olduğu sinein, olabilir olan en kısaltarak sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedariklemek için önlem allıkınmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu durum uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin fosa düşmesidir.

Antrparantez, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Projeye en şayan Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı yakın haydi haydi açılan ve cıvıl cıvıl grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve tarz şartlarına dayanıklı olması yangın kapısı şarttır. 

Yangın gibi acil durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

FEZA Cümle Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı nöbet otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı olur.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cihetı düzen opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik şube ile daha Yangın Kapısı kesif yararlanma sağlanabilir.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine köstek olan evgin pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tüm cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması yangın kapısı mecburi kılınmaktadır.

Report this wiki page