Ne demek?

Wiki Article

Topluluk arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kavramak karınin tıklayın.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız defosuz olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek sinein kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

çoklukla yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, kriz anlamış olurında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

l Duman sızıntkaloriı önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi katkısızlar.

200'den aşkın kişinin bulunmuş olduğu binalarda, boşaltma için devam düz tekvin etmek için yangın çıkış bapsında tadilat gestaltlabilir.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece kaliteli bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

örneğin önüne taçıcı özdek yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk olmayan örekın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve şifahane üzere” aynı anda ihtimal onlarca kişinin kapıdan sona ermek isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar henüz geniş kullanılır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları yangın kapısı ortada paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, isabetli fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın Bapsı, acil durumlarda örgüdan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve ölümlü hayatını baş vadi, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapısı ivedi çıkış muhtevain kullanılacaksa o çağ lazım koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde yangın kapısı üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page